Sinds juli 2017 is het zover, Gorinchem heeft een nieuwe kapsalon! En wat voor één… Na maandenlang hard werken is kapsalon Moda Capelli dan eindelijk open gegaan voor u!
In de gezellige, sfeervolle en gelijkvloerse kapsalon op loopafstand van het Piazza Center wordt uw haar tot in de puntjes verzorgd. We werken met het topmerk Keune, welke naast een reguliere lijn ook een So Pure lijn heeft. Deze lijn is vrij van ammoniak, sulfaat en parabenen. De komende periode houden wij u graag op de hoogte met informatie over de door haarstudio Moda Capelli gebruikte producten, de producten die wij verkopen en informatie over de kapsalon uit Gorcum zelf.

U kunt bij ons gratis parkeren, u krijgt een heerlijke kopje koffie (van versgemalen koffiebonen), cappuccino (gemaakt met echte melk!) of thee en tot slot, u kunt bij ons ook nog eens pinnen!
Om zeker te zijn van een plekje is het verstandig om van tevoren even contact met Moda Capelli op te nemen om een afspraak te maken.

Heeft u behoefte aan een kapsalon waar u centraal staat? Waar echt naar u wordt geluisterd, oprecht advies wordt gegeven en persoonlijke aandacht een belangrijke factor is?
Neem dan nu contact met ons op: 0183-511989 / info@modacapelli.nl