Over Moda Capelli

Mijn naam is Yvette van Proosdij. Inmiddels zit ik alweer veertien jaar in het kappersvak, maar vele jaren daarvoor is de passie voor het vak als kapster zijnde al gekomen. Toen ik drie jaar oud was, was ik altijd al bezig met haar. Elastiekjes en knipjes waren mijn grootste verzameling. Na het behalen van mijn kappersopleidingen en na acht jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd voor voor de volgende stap: mijn eigen zaak Moda Capelli.

Haarstudio Moda Capelli in Gorinchem staat voor creativiteit, een moderne aanpak en vooral persoonlijke aandacht. Terwijl ik uw haar in model breng, geniet u van een heerlijke kop koffie van versgemalen bonen, cappuccino of thee met iets lekkers. Wilt u ook uw kapsel laten stylen in een gezellige huiselijke sfeer? Een afspraak bij Moda Capelli is zo gemaakt! 0183 – 511989

Een bezoek aan de kapper moet een ontspannen en leuk moment zijn voor uzelf, want haar is het sieraad van de mens! Een goede coupe versterkt de persoonlijkheid en dat is uw uitstraling. Moda Capelli geeft u graag een deskundig en eerlijk advies over de verzorging van het haar. Chique en elegant, modern en hip, klassiek en traditioneel, of bent u toe aan een nieuwe ‘look’, dan maken we daar een uitdaging van. Tenslotte hebben wij maar één doel en dat is dat u tevreden bent.

Voor alle behandelingen maakt Moda Capelli uitsluitend gebruik van het topmerk Keune. Wilt u de optimale verzorging voor thuis? Moda Capelli maakt gebruik van en verkoopt de complete verzorgingslijnen van Style en So Pure van Keune, afgestemd op uw haar en wensen. Ook voor u is het goed om te weten dat ik regelmatig bijscholingscursussen volg via onder andere Keune om zo volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste haartrends, haarkleurtrends en productinformatie. Meer informatie over Keune treft u ook aan op de pagina ‘Producten’.

Moda Capelli is uw kapsalon in Gorcum! Gevestigd in de Haarwijk met gratis parkeergelegenheid voor de deur. In de sfeervolle en gelijkvloerse kapsalon wordt uw haar tot in de puntjes verzorgd. Op loopafstand van het Piazza Center en enkele minuten (auto) van het centrum. Of u nu woont in één van de wijken van Gorinchem (Haarwijk, Gildewijk, Lingewijk, Schotdeuren, Stalkaarsen, Wijdschild, Gorinchem-Oost, Hoog-Dalem, Laag-Dalem) of juist in de omgeving van Gorinchem (Schelluinen, Arkel, Spijk, Dalem, Vuren, Giessenburg, Kedichem), kapsalon Moda Capelli staat graag voor u klaar!

Moda Capelli: 0183 – 511989